Kanal 2: vabalevisse jäämine selgub jaanipäevaks

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 peadirektor Urmas Oru.
Kanal 2 peadirektor Urmas Oru. Foto: Postimees.ee

Kanal 2 peadirektor Urmas Oru on küll rahul, et selgus Elektroonilise side seadusesse tuuakse, kuid selle, kas Kanal 2 vabalevisse jääb, määrab valitsuse poolt astutavate konkreetsete sammude kiirus.

«Erakanalid on ikkagi teatud lepingutega ja nendest tulenevate tähtaegadega seotud. Kui jaanipäevaks kindlust seadusemuudatuse ja selle jõustumise aja suhtes pole, ei saa me garanteerida, et Kanal 2 vabalevisse jääb,» ütles ta.

Homme toimub Riigikogu Majanduskomisjonis kaabeloperaatorite ja ITLi osaluses arutelu, kus käsitletakse muuhulgas ka Elektroonilise side seaduse muutmist. Muudatus võimaldaks vabalevis olevatel telekanalitel nõuda kaabelleviteenust osutavalt sideettevõtjalt teleprogrammide taasedastamise eest tasu. Kaabeloperaatorite ja telekanalite esindajad enne nimetatud kohtumist pikemaid kommentaare Postimehele anda ei soovinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles