Selver lubab pakkuda rohkem soodsaid tooteid

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Ülejõe Selver.
Pärnu Ülejõe Selver. Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees

Selver lubab laiendada madalama hinnaklassiga toodete valikut, tegemata seejuures mööndusi kvaliteedis.


«Arvestades praegust turuolukorda, korrigeerime Selveris hindu allapoole, kuna seda on teinud ka tootjad ja edasimüüjad,» lausus A-Selver ASi ostu- ja tootmisdirektor Andres Heinver ettevõtte pressiteates.

Selveri jaoks on tema sõnul oluline, et ka see klient, kellele on hind esmatähtis, saaks konkurentsivõimeliselt soodsa, aga samas kvaliteetse toote.

«On kindel, et Selver jääb eelistama eestimaist, pakkuma kvaliteetseid ja teiste seas ka delikatesskaupu, kuid majanduslanguse tingimusis laiendame ka madalama hinnaklassi tootevalikut,» kinnitas Heinver.

«Head hinda võimaldab meil pakkuda kõikides tootekategooriates Selveri omatoodete lai valik - Selveri logo kandvad private label- tooted on valitud nii, et need oleksid võimalikult soodsad, samas aga usaldusväärsed ega valmistaks kliendile pettumust. Oleme ka suurendanud kaubavalikut, mida toome ise maale - näiteks suur valik juustusid ja õllesid. Otsime aktiivselt uusi võimalusi ka omatoodete ning ise sissetoodavate kaupade valiku suurendamiseks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles