Atea ostab IT firma Net Groupi infraettevõtte

Kaja Koovit
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Net Groupi juhatuse esimees Priit Kongo.
Net Groupi juhatuse esimees Priit Kongo. Foto: Liis Treimann

Eesti IT ettevõte Net Group sõlmis lepingu Põhjamaade IT infrastruktuuri ettevõttega Atea, mille kohaselt ATEA omandab NG Infra OÜ.

«Tänu sellele tehingule parandame oma positsioone Eestis, suurendame kompetentsust ning muudame teenused efektiivsemaks kogu Baltikumis,» tõdes Atea Balticsi juhatuse esimees Arūnas Bartusevičius pressiteates.

«Atea organisatsiooniga liitumine on loomulik samm meie arengus, et saada kohalikust teenusepakkujast rahvusvaheliseks ettevõtteks. Ka meie võtmekliendid on muutumas rahvusvaheliseks,» tõdes  NG Infra uus juht Toomas Mõttus.

Net Group on Eesti erakapitalil põhinev infotehnoloogiaettevõte, mis pakub IT lahendusi Eestis ja Läänemere riikides. Net Groupi müügitulu 2011. aastal oli 10 miljonit eurot. 

Oslo börsil noteeritud 5800 töötajaga Atea on esindatud Norras, Rootsis, Taanis, Soomes, Leedus, Lätis ja Eestis. Atea müügitulu 2011. aastal oli üle 2,6 miljardi euro

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles