Raudjalg: Corpore vajas ostu arenguhüppeks

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raudjalg: Corpore vajas ostu arenguhüppeks.
Raudjalg: Corpore vajas ostu arenguhüppeks. Foto: SCANPIX

Suhtekorraldusbüroo Hamburg ja Partnerid juhtivpartner Indrek Raudjala sõnal vajas Corpore konkurendi üleostmist, kuna vanaviisi tegutsedes oleks raske saavutada edasist arenguhüpet.

«Eesti PR-turul on palju 1-2 inimesega väikesi büroosid, mis elavad ära, aga kliendid eelistavad oluliste protsesside juhtimiseks suuremaid teenusepakkujaid, sest suurem büroo suudab pakkuda stabiilsemat teenust,» ütles Raudjalg.
 
Tema sõnul hakkab JLP ja Coprore tehingu võtmeküsimus olema selles, kas omavahel konfliktseid huvisid omavatele klientidele suudetakse selgitada, et sama omanikeringiga, kuid vormiliselt kahes erinevas büroos, on võimalik huvide konflikte välistada.
 
Kommenteerides Corpore senise juhi Meelis Kubitsa taandumist nõukoguisse, ütles Raudjalg, et Kubits on juhatanud agentuuri Eesti PR-turu tekkimisest saadik ja on mõistetav kui ta soovib igapäevajuhtimisest taanduda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles