Ajujahi konkursi II koha toode juba poodides müügil

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grillkuup põleb
Grillkuup põleb Foto: Erakogu.

Ajujahi konkursil II koha saavutanud grillsöetööde Grillcube on juba paljudes poodides müügil ja Grillcube'i välja töötanud ettevõte on toote edasimüügi ettepanekuid saanud juba enam kui 20st riigist.

 
Toote turuletuleku ettevalmistamist alustasid Grillcube'i asutajad Vahur Mäe ja Mart Raus juba rohkem kui aasta tagasi. Tänaseks on jõutud nii kaugele, et toode on müügil Selverites ja Prismades üle Eesti. Lisaks leiab Grillcube'e ka Stockmanni keskusest Tallinnas, Rakvere Maksimarketist ning Olerex'i tanklate poodidest. «Ettevalmistusprotsess võttis aega kauem, kui algselt planeerisime, kuid ajastus iseenesest on hea - Ajujahi finaaliks ja Eesti grillihooajaks jõudis Grillcube turule,» ütles Mäe.


Grillcube'i meeskond vaatab aga juba Eestist kaugemale. «Grillcube'i idee on maailmas kiiresti levima läinud ja edasimüügi ettepanekuid oleme saanud rohkem kui 20st riigist. Esialgu keskendume rohkem Põhja-Euroopale ning sealt edasi Lääne-Euroopale. Kaugemad tulevikuplaanid on seotud kindlasti Põhja-Ameerikaga,» rääkis Raus.
 
Grillcube on grillsöetoode kiirust ja mugavust hindavatele grillisõpradele, kes naudivad ka toidu maitset. Kuubik on täielikult süüteainevaba ning süttib tänu karbi erilisele struktuurile. Kasutamine on lihtne ja mugav - lihtsalt süüta karbi põhjas olev papist taht ja 10 minuti pärast on grillsüsi valmis. "Ei vaja mingit ettevalmistust,» ütleb Ago Silde Virumaa Barbeque team'ist.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles