Pandimajja on pakutud isegi bussi

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pandimaja. Illustreeriv foto.
Pandimaja. Illustreeriv foto. Foto: Liis Treimann

Tallinna lombardidesse on püütud pandiks tuua nii merekonteineritäit šampooni kui lapsevankrit lapsega.

Eestis on telefoniraamatu järgi 107 pandimaja ja kui Tallinna kesklinnas on neid näha suhteliselt harva, siis näiteks Lasnamäel või ees-Koplis on lombarde juba üle maja – need on paneelmajade keldrite kõige tavalisemad üürnikud, kirjutas Õhtuleht.

ABC Laenude Asi juhataja Eve Raasi sõnul ei too inimesed neile naljakaid asju just iga päev, ent saateks räägib tõelisi muinaslugusid, millest veeranditki uskudes poole petta saab.

Eve sõnul on IT-ajastu trend kindlasti see, et üha tihemini käiakse ajamas mingit arvuti küberjuttu, kuigi pandimaailm on üsna reaalne ja rahaliselt mõõdetav.

«Pole just ammu aega tagasi, kui sain meili, milles pakuti pandiks virtuaalserverit - ja mitte tavalist serverit, vaid sellist, millel on potentsiaali kohe ja varsti saada ülemaailmselt tuntuks,» kirjeldab Eve Raas juhtumit, mille õnge nad siiski ei läinud.

Lisaks on pakutud näiteks terve merekonteineri täis šampoone ehk ligi 30 tonni kaupa, mis tähendanuks, et sellest kogusest saanuks vabalt seebitada kogu Eesti.

Üks pikantsemaid pandimajalugusid on olnud aga ehtsa Inglise kahekorruselise bussi pantitoomine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles