Varje Papp: tahame toodet võimalikult kiiresti hakata USAs müüma

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raybike
Raybike Foto: www.ajujaht.ee

Ajujahi võitjatiimi liige Varje Papp ütles konkursi võitu kommenteerides, et OÜ Raybike kavatseb samanimelise tõukerattaga võimalikult kiiresti USA turule minna.

Järgneb intervjuu Papiga.

Milliseid emotsioone Ajujahi võitmine tekitab?

Rahulolu, sest kõik on läinud nii nagu plaanitud ja seda žürii ka hindas. Kogu Ajujahi vältel ja eriti peale finaali saadud tagasiside on positiivne ja see sunnib veel kiiremini tegutsema, et kõik maailmas saaksid juba Raybike'iga sõita.
 
Kuidas võit ärile kasuks tuleb?
Hea on see tuntus, mis võiduga kaasas käib. Järjest rohkem eestlasi juba teab, mis asi on Raybike. Seda sõna kantakse edasi. Kindlasti on võidetud raha see vahend, mis võimaldab meie plaane kiiremini/paremini ellu viia.
 
Mis plaanid teil Raybike'iga üldisemalt on - ses mõttes, et kui suureks äri võiks kasvada?
Meie plaan on müüa miljoneid Raybike. Selleks on vaja toodet hakata võimalikult kiiresti  turustama Ameerikas, sest sealt saavad selliste asjade trendid alguse. 

Kas pärast eilset Ajujahi võitmist on tulnud äkki ka juba tellimusi või sellesuunalist huvi tuntud toote vastu?
Kodulehe külastus on kasvanud hüppeliselt. Kasvanud on ka kodulehe kaudu ostjate hulk. Kui keegi tahab Raybike'i enne ostuotsuse tegemist proovida, siis esimene võimalus Raybike'i proovimiseks on homme (12.05.2012) Vabaduse väljakul toimuval Euroopa päeval.
 

Kas Raybike või olla äriidee, mille eduloost kuuleme ka aastate pärast?
Varsti teavad kõik, et Eestist on tulnud Skype ja Raybike.


On sel tootel ka ekspordipotentsiaali ja kas olete selles suunas juba tegutsenud? 
Esimene eksportturg on Soome ja seal käib hetkel meie koostööpartneriga turundusstrateegia väljatöötamine. Lähiajal töötame välja USA turgudele mineku strateegia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles