Horm lahkus Skanska juhi kohalt

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olle Horm.
Olle Horm. Foto: Liis Treimann

Pärast Olle Hormi lahkumist firma teenistusest on Skanska EMV juhatuse esimeheks alates 17. veebruarist nimetatud Jari Koivu.



«Tänan Ollet möödunud aasta meeldiva ja professionaalse koostöö eest. Pärast tema otsust lahkuda ehitusalalt asub sellele ametipostile Jari Koivu, kelle ees seisavad selged ülesanded. Kuigi oleme praegu sunnitud oma töös kohanema kujunenud turusituatsiooniga, soovime teha kõik, et Skanskal oleks Eestis tugev pind jalge all, kui ehitusturg uuesti tõusule pöördub,» ütles Skanska emafirma juht Juha Hetemäki.

Inseneriharidusega Jari Koivu on olnud Skanska teenistuses alates 2001. aastast. Tal on pikaajaline projektijuhtimise ja projektiarenduse kogemus ning ta on mitmeid aastaid töötanud ka Venemaal. Enne uude ametisse nimetamist töötas Jari Skanska hoonete tehnosüsteemide divisjoni juhina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles