Acer loodab naasta maailma suurimate arvutitootjate esikolmikusse

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Acer Aspire S5.
Acer Aspire S5. Foto: SCANPIX

Aceri paranenud majandustulemused 2012. aasta esimeses kvartalis annavad firma tegevjuhile JT Wangile põhjust loota maailma suurimate arvutitootjate hulka naasmisele.

Aceri esimese kvartali kasumimarginaaliks oli küll ainult 0,12 protsenti, kuid seda seetõttu, et eelmise aasta neljanda kvartali lõpus Euroopas koondatud 300 töötaja kompensatsioonid läksid 2012. aasta esimese kvartali finantsaruande alla, kirjutab Digitimes.

Acer vähendas ühtlasi oma hinnangut ultrabookide osakaalule kogu sellel aastal nende poolt toodetavate sülearvutite hulgast 25-30 protsendilt 12-20 protsendile. Seda põhjendab JT Wang loodetava ülemaailmse ultrabookide buumi hilisema algusega, hetkel on ultrabookide hinnad müüginumbrite plahvatuslikuks kasvuks veel liiga kõrged.

Acer planeerib selle aasta teises kvartalis turule tulla nelja uue ultrabookiga, milleks on teise generatsiooni Aspire S3, Aspire S5, Timeline Ultra 14 ja Timeline Ultra 15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles