ITL andis aasta auhinna e-raamatute arendajale ja ACTA temaatika tõstatanud advokaadile

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Kotka.
Taavi Kotka. Foto: Liis Treimann

Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit  (ITL) andis tänasel aastakoosolekul välja aastaauhinnad advokaat Karmen Turkile, e-raamatute arendajale Margus Küpparile ja majandusministeeriumile.

Advokaat Karmen Turk sai Aasta Tegija auhinna ACTA-temaatika laiaulatusliku diskussiooni algatamise eest.

E-raamatute arendaja Margus Küppar sai e-raamatute ja lugerite jõulise populariseerimise ning läbimüügi suurendamise eest Aasta Teo auhinna ning majandus- ja kommunikatsiooniministeerium Aasta Idee auhinna avaliku sektori valduses oleva teabe teenuste väljatöötamiseks ettevõtetele kättesaadavaks tegemise eest.

Samuti kuulutati ITLi üldkoosolekul välja Ustus Aguri nimelise stipendiumi saaja –  Tallinna Tehnikaülikooli doktorant Sergei Astapov.

Tänavu anti ITLi aastaauhindu välja 14. korda.

Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit on 2000. a. asutatud vabatahtlik organisatsioon, mille peaeesmärgiks on ühendada Eesti infotehnoloogia- ja telekommunikatsioonifirmasid, arendada nende koostööd Eesti suundumisel infoühiskonda, esindada ja kaitsta liikmesfirmade huvisid ning väljendada nende ühiseid seisukohti. ITL-i põhilised tegevussuunad on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia valdkonna populariseerimine, erialase hariduse ja seadusandluse edendamine. ITL-i kuulub 70 liiget.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles