Gobus asub teenindama suuremat osa Lääne-Virumaa liinidest

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GoBusi bussid.
GoBusi bussid. Foto: Margus Ansu

Täna allkirjastasid Lääne-Viru maavalitsus ja AS Gobus riigihanke, mille järgi asub firma teenindama ligi 65 protsenti Lääne-Viru maakonnaa bussiliinidest.

Lepingud puudutavad maakonnaliine kogumahus 1 625 000 liinikilomeetrit aastas, vahendas maavalitsuse pressiesindaja.

Riigihange kuulutati välja kolmes liinigrupis. Kõigis kolmes liinigrupis osutus parimaks ASi Gobus poolt esitatud pakkumus.

Kokku esitasid pakkumused viis firmat. Uute lepingute alusel hakatakse liinivedu teostama alates 1. aprillist 2009. Lepingud kehtivad 2014. aasta lõpuni.

Kuni uute lepingute kehtima hakkamiseni teenindavad antud liine AS Gobus, OÜ Tapa Autobussipark ja OÜ Uus Liin. Reisijate jaoks uute lepingute kehtima hakkamisega praktiliselt midagi ei muutu, kuna sõiduplaanid jäävad enamjaolt samaks.

Eelnevalt on Lääne-Viru Maavalitsus riigihanke tulemusel välja selgitanud vedaja, kes alates 1. jaanuarist 2009 teenindab linna ja lähiümbruse maakonnaliine nr 1, 2, 3 ja 5. Ka siis osutus parimaks ASi Gobus poolt esitatud pakkumus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles