Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Parima toote tiitel ei pane lugejaid rohkem ostma

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: NN
Copy
Rakvere Lihakombinaadi rukkileivakattega ahjukael - parim toiduaine 2012.
Rakvere Lihakombinaadi rukkileivakattega ahjukael - parim toiduaine 2012. Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Postimees.ee tänane päevagallup kõlas nii: «Kas parima toiduaine tiitel paneb teid toodet rohkem ostma?».

Küsimusele vastas 2615 inimest, kellest 84,2 protsenti ütles, et nemad ei hakka parimaks valituid tooteid seepeale rohkem ostma. 15,8 protsenti aga ütles, et ostab tunnustuse pälvinud tooteid edaspidi rohkem.

Eesti Toiduliit kuulutas tänasel aastakonverentsil parimaks toiduaineks rukkileivakattega ahjukaela Rakvere Lihakombinaadilt, parimaks toiduks tervisele valiti Rakvere Lihatööstuse lihaveise grillvorst lambasooles.

Tagasi üles