/nginx/o/2024/10/11/16412061t1ha57b.jpg)
Regionaal- ja põllumajandusministeeriumi hinnangul peaks kohvikud, restoranid ja koolisööklad edaspidi teatama kundedele, kust on pärit lauale kantud lambapraad ning millise riigi karjamaal sõi rohtu steigina lõpetanud veis, kirjutab ERR.
Regionaal- ja põllumajandusministeeriumi hinnangul peaks kohvikud, restoranid ja koolisööklad edaspidi teatama kundedele, kust on pärit lauale kantud lambapraad ning millise riigi karjamaal sõi rohtu steigina lõpetanud veis, kirjutab ERR.
Regionaal- ja põllumajandusministeeriumi toiduohutuse osakonna nõunik Hellika Kallaste ütles, et tegelikult peaks kõik restoranid teadma, kust nende liha pärit on ja seda infot ka klientidega jagama. Kallaste lisas, et ministeerium tahab nügida toitlustajaid sinnapoole, et nad pigem hakkaksid kasutama kodumaist liha.