Telia Sonera hakkab internetikõnesid maksustama

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telia Sonera.
Telia Sonera. Foto: SCANPIX

Tasulised internetikõned mobiilis, mis puudutavad ka helistamist populaarsete programmide Skype ja Viber kaudu, kehtestatakse Telia Sonera grupis esmalt Hispaanias ning Rootsis, teiste riikide osas praegu plaane teada ei ole.

Umbes kuu pärast Hispaanias ja suvel Rootsis turule tulevad uued paketid ei puuduta praeguseid teenusekasutajaid, vaid klientidele luuakse spetsiaalsed uued paketid.

Kliendid saavad valida kas n-ö tavalise mobiilse interneti paketi, mis on ilma internetikõnedeta ja soodsama hinnaga, või lisada sellele täiendava tasu eest internetikõnede teenuse.

«Seega inimesed, kes telefonis internetikõnesid ei kasuta, maksavad mobiilse interneti teenuse eest vähem. Konkreetseid hindu hetkel veel avalikustatud ei ole,» selgitas ERRi uudisteportaalile Telia Sonera plaane EMT pressiesindaja Kaja Sepp.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles