Päevatoimetaja:
Erkki Erilaid
Saada vihje

Eksperdid jagavad nippe, kuidas valida parim kuumaõhufritüür

Copy
Kuumaõhufritüür.
Kuumaõhufritüür. Foto: Euronics

Kuumaõhufritüür on tõusnud paljudes kodustes köökides asendamatuks seadmeks, millega saab kiiresti valmistada peaaegu kõiki maitsvaid roogi. Samas võib hea kuumaõhufritüüri valimine osutuda parajaks väljakutseks. Euronics jagab soovitusi, millele õige kuumaõhufritüüri valikul tähelepanu pöörata. 

Kuumaõhufritüüri tugevused

  • Vähem õli, tervislikum toit. Kuumaõhufritüüriga saab valmistada toitu minimaalset õlikogust kasutades, mis aitab vähendada rasvasisaldusega toitude tarbimist. See võib aidata ennetada terviseprobleeme, nagu rasvumine ja südame-veresoonkonnahaigused.
     
  • Aja kokkuhoid. Kuumaõhufritüür on kohe kasutusvalmis, kuna see ei vaja eelkuumutamist. Toitude küpsetamine võtab keskmiselt 20% vähem aega kui tavalises ahjus.
     
  • Energiatõhusus. Võrreldes ahjuga kulub kuumaõhufritüüris toidu valmistamiseks vähem aega, mis tähendab ka väiksemat elektrikulu.
     
  • Kompaktne lahendus kööki. Kuumaõhufritüür võtab vähe ruumi ning sobib hästi väikestesse köökidesse, kus iga vaba pind on oluline.
     
  • Lihtne kasutada. Seadme kasutamine on jõukohane ka noorematele pereliikmetele. Programmi lõppedes lülitab kuumaõhufritüür end automaatselt välja, mis muudab selle ohutuks ja mugavaks.
Tagasi üles