Tele2 eksjuhi konfliktne tehing

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Tiivel.
Toomas Tiivel. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Telekomifirma Tele2 Eesti endine juht Toomas Tiivel omandas mullu sügisel ehk ligi pool aastat pärast ametist lahkumist osaluse Tele2ga 15 aastat koostööd teinud reklaamiagentuuris DDB Eesti. Tele2 Eesti praegune juht leedulane Mindaugas Ubartas peab sellist tehingut ebaeetiliseks ning Tele2 on segastel põhjustel koguni lõpetanud lepingu DDBga, kirjutab Äripäev.

Lisaks ilmnes, et Tiivel ei lahkunud Tele2 juhi kohalt möödunud kevadel omal soovil ja isiklikel põhjustel, nagu ta seni on avalikult öelnud, põhjus peitus hoopis omanike rahulolematuses ning konfliktis Tiiveli ja Tele2 Kesk-Euroopa ja Euraasia juhi Niklas Sonkini vahel. Varem avalikult mainimata jäetud lahkarvamusi tunnistasid nüüd nii Tiivel kui ka Tele2.

«Kui kaks inimest omavahel ei klapi, siis peab üks lahkuma. Seega võib öelda, et mu lahkumine oli sundkäik,» nentis Tiivel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles