Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Air Baltic emiteeris täiendavalt 40 miljoni euro ulatuses võlakirju

Copy
Air Baltic opereerib rohkem kui 130 liinil väljumistega Riiast, Tallinnast, Vilniusest, Tamperest ja hooajaliselt Gran Canarialt, pakkudes ühendusi paljude sihtkohtadega Euroopas, Lähis-Idas, Põhja-Aafrikas ja Kaukaasias.
Air Baltic opereerib rohkem kui 130 liinil väljumistega Riiast, Tallinnast, Vilniusest, Tamperest ja hooajaliselt Gran Canarialt, pakkudes ühendusi paljude sihtkohtadega Euroopas, Lähis-Idas, Põhja-Aafrikas ja Kaukaasias. Foto: Postimees/LETA

Läti rahvuslik lennufirma Air Baltic on emiteerinud täiendavalt 40 miljoni euro väärtuses 14,5-protsendilisi tagatud võlakirju, mis lunastatakse 2029. aastal.

Esimest korda emiteeriti need võlakirjad mais 2024 ning koos täiendava emissiooniga on kogumaht nüüdseks kasvanud 380 miljoni euroni. See samm on kooskõlas Air Balticu strateegilise finantsplaaniga, mille eesmärk on tugevdada ettevõtte finantsseisundit ja suurendada finantsilist paindlikkust, et toetada ettevõtte kasvuambitsioone ning võimalikku aktsiate esmase avaliku pakkumise (IPO) ettevalmistust.

Air Baltic hindab pidevalt majanduse ja lennundussektori ees seisvaid väljakutseid ning selle taustal on likviidsusallikate parandamine arukas samm. Võlakirjade müügist saadud tulu tugevdab ettevõtte likviidsuspositsiooni, mis võimaldab Air Balticul jätkata strateegiliste algatuste elluviimist.

Tagasi üles