Päevatoimetaja:
Angelina Täker

TÕHUSUSE AASTA Meta vallandab töötajaid ja koondab meeskondi

Copy
Kuigi Meta kaasasutaja ja tegevjuhi Mark Zuckerbergi visioon metaversumist on kriitika all, on ettevõte keskendunud ka oma sotsiaalmeediaplatvormide, sealhulgas Instagrami ja WhatsAppi arendamisele, et suurendada tulusid ja toetada tulevikuprojekte.
Kuigi Meta kaasasutaja ja tegevjuhi Mark Zuckerbergi visioon metaversumist on kriitika all, on ettevõte keskendunud ka oma sotsiaalmeediaplatvormide, sealhulgas Instagrami ja WhatsAppi arendamisele, et suurendada tulusid ja toetada tulevikuprojekte. Foto: AP / Scanpix

Meta on alustanud järjekordset koondamiste lainet, mis hõlmab töötajaid Instagrami, WhatsAppi ja Reality Labsi osakondades. Samal ajal on Los Angeleses vallandatud töötajaid toidukrediitide väärkasutuse tõttu, viidates ettevõtte jätkuvale püüdele suurendada efektiivsust.

Meta on alustanud uut koondamiste lainet, mis mõjutab töötajaid Instagramis, WhatsAppis ja Reality Labsis, teatas The Verge.

Need koondamised on osa ettevõtte tegevjuhi Mark Zuckerbergi nn tõhususe aasta (ingl k year of efficiency – toim) strateegiast, mille eesmärk on vähendada kulusid ja viia Meta tegevused vastavusse pikaajaliste eesmärkidega. Ümberkorraldused hõlmavad nii töötajate koondamist kui ka meeskondade ümberpaigutamist eri asukohtadesse.

Tagasi üles