Päevatoimetaja:
Sander Silm

Galerii Boltist saab nüüdsest robotkulleriga toitu tellida

Copy

Eestis asutatud tehnoloogiaettevõtted Bolt ja Starship Technologies käivitasid teisipäeval toidukaupade kullerrobotitega kohaletoomise teenuse. Esmalt hakkavad Starshipi robotid kullerdama tellimusi Bolt Marketi kolmest Tallinna kauplusest – Mustika, Pallasti ja Tulika poest.

Enam kui 180 000 elanikku Mustamäel, Kristiines ja Kesklinnas saavad kasutada keskkonnasõbralikku ja uuenduslikku kohaletoimetamisteenust Bolt Foodi rakenduse kaudu kolmest Bolt Marketi poest – Tulika, Pallasti ja Mustika. Tutvumisperioodil on teenus klientidele tasuta.

Bolti president Jevgeni Kabanov ütles Postimehele, et on plaanis robotitega toidukulleri teenust laiendada nii vald- kui piirkonna mõttes. Järgmine teenus, mida nad soovivad avada, on robotitega toidu tellimine restoranidest. Postimehe küsimusele, millal saab Lasnamäel ja Põhja-Tallinnas asuvatest poodidest toitu tellida, vastas Kabanov, et see sõltub eelkõige Starshipi tehnilistest võimalustest, kuid ta kinnitas, et Bolt soovib tulevikus oma teenust laiendada.

Tagasi üles