Päevatoimetaja:
Sander Silm

ALTERNATIIVTURG Punktid Technologies otsib strateegilist partnerit

Copy
Eesti ettevõte Punktid Technologies helistamas avatuks oma esimest kauplemispäeva Nasdaq First Northi turul.
Eesti ettevõte Punktid Technologies helistamas avatuks oma esimest kauplemispäeva Nasdaq First Northi turul. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Seoses muutustega turul ja ettevõtte arenguperspektiivide hindamisega on Punktid Technologiesi nõukogu võtnud vastu otsuse leida uusi strateegilisi võimalusi investeeringute kaasamisel, mis võivad hõlmata börsil noteeritud holdingettevõtte või terve grupi osalist või täielikku müüki.

Hoolimata eelneva kahe aasta jooksul esinenud väljakutsetest, on projekt Punktid jõudnud stabiilsesse faasi, olles suutnud Balti turul tekkinud languse tasakaalustada välisturgudelt tekkinud müügiga. Tuleviku kasvuvõimaluste realiseerimiseks tuleb aga uurida uusi suundi. Eesmärgiks on tagada ettevõtte jätkusuutlikkus, suurendada investorite väärtust ning kindlustada konkurentsivõime kiiresti muutuvas ärikeskkonnas.

Hetkel on juba sõlmitud NDA (non-disclosure agreement ehk konfidentsiaalsusleping) kahe välismaise huvilisega, kellega on avatud ka läbirääkimised. Konkreetseid lepinguid pole veel sõlmitud, seega jäädakse avatuks uutele potentsiaalsetele partneritele.

Tagasi üles