Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Rahakratt visati Instagramist välja: langustrendidega ei naljatata

Copy
«Selline tunne on nagu keegi oleks mu pesa põlema pannud ja... pojad on ka sees,» on Rahakratt nõutu. Rahakratt on Eesti loetuima rahablogi autor.
«Selline tunne on nagu keegi oleks mu pesa põlema pannud ja... pojad on ka sees,» on Rahakratt nõutu. Rahakratt on Eesti loetuima rahablogi autor. Foto: Rahakratt

Hiljuti miljonäri staatuse pälvinud populaarne finantstuvi Rahakratt langes Zuckerbergi tehisintellekti turvaalgoritmi ohvriks: pikalt aktiivne olnud Instagrami konto pandi kogu täiega kinni.

Instagram – olles tuvastanud Iute võlakirjade graafiku koos punase noolega – lülitas Rahkrati konto pikema jututa välja. Selgus, et algoritm nägi selles midagi rohkemat kui lihtsalt langevat joont – «See pidavat olema eksitav informatsioon,» kommenteeris finants-influencer.

Rahakratt pöördus oma (veel?) toimiva Facebooki konto postituses sõbralikult publiku poole, uurides, et ehk on kellelgi tuttav tuttava tuttav, kes «tunneb Zukerbergi ja saaks talle korra helistada». «Tunne on selline, nagu keegi oleks mu pesa põlema pannud ja pojad on ka sees,» heitis ta veel endale omase maneeriga õli tulle.

Tagasi üles