Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Wolt sai kümneaastaseks: 40 miljonit kasutajat ja 700 miljonit tellimust

Copy
Miki Kuusi on Wolti kaasasutaja ja tegevjuht. Pärast Wolti ühinemist DoorDashiga on ta ka DoorDash Internationali juht.
Miki Kuusi on Wolti kaasasutaja ja tegevjuht. Pärast Wolti ühinemist DoorDashiga on ta ka DoorDash Internationali juht. Foto: Wolt

Tehnoloogiaettevõte Wolt tähistab täna oma kümnendat sünnipäeva, mille jooksul on platvorm kasvanud hinnatud abiliseks nii kohalike kaupmeeste kui ka klientide jaoks. Kümne aastaga on Wolt laienenud 28 riiki ning toonud inimesteni rohkem kui 130 miljonit burgerit.

10. oktoobril täitub tehnoloogiaettevõttel Wolt kümme aastat tegutsemist. Selle ajaga on Soomes asutatud platvorm laienenud 28 riiki ning Copenhagen Economicsi raporti kohaselt on see aidanud majandusse panustada 19 miljardit eurot. Kümne aasta jooksul on platvormi kaudu tehtud üle 700 miljoni tellimuse, millest suur osa on olnud burgerid – neid on tellitud üle 130 miljoni korra.

Algselt keskendus Wolt tellimuste kättesaamisele kohvikutest ilma järjekorras seismata, kuid tänaseks on platvorm laienenud igapäevaseks teenuseks, kust saab tellida lisaks restoranitoidule ka toidukaupu, lilli, elektroonikat ja muud.

Tagasi üles