Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Air Baltic püstitas septembris uusi rekordeid

Copy
Air Baltic
Air Baltic Foto: TOMS KALNINS / EPA / SCANPIX

Baltikumi suurim lennufirma Air Baltic jätkab tugeval kasvutrendil, saavutades septembris uusi kuurekordeid nii lennutatud reisijatearvus, teostatud lendudes kui ka lennukite täituvuses.

Septembris on lennufirma lennutanud kõikidest oma baasidest 505 200 reisijat, mis tähendab 13-protsendist kasvu, võrreldes eelmise aastaga. Ühe kuu jooksul on Air Baltic teinud 4270 lendu, mida on neli protsenti rohkem kui mullu septembris. Lisaks on kasvanud lennukite täituvus, ulatudes 84,4 protsendini. See näitab kasvu 5,9 protsendipunkti võrra.

Eestist on Air Baltic lennutanud 89 000 reisijat ehk 19 protsenti mullusest enam. Lisaks on Air Baltic sama kuu jooksul teinud nii Eestisse kui Eestist 776 lendu ehk 16 protsenti mullusest rohkem.

Air Balticu presidendi ja juhatuse esimehe Martin Gaussi sõnul on ettevõte möödunud kuude jooksul saavutanud mitu rekordit üksikute kuude lõikes. «Me laiendame pidevalt oma lennuvõrgustikku kõikidest Baltikumi riikidest, tuginedes erinevate piirkondade turuanalüüsidele. Selle lähenemisega loodame jätkata oma kasvulugu ning tagada Baltikumi parimat õhuühendust ülejäänud maailmaga.»

Märksõnad

Tagasi üles