Kolme Õe juht: enampakkumise hind on naeruväärne

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm Õde
Kolm Õde Foto: Peeter Langovits

Tallinna vanalinnas hotelli Kolm Õde juhataja Johannes Hendrikus Wientjes ütles, et kavatseb Veiko Kulla ettevõtte Petramark nõude probleemi järgmisel nädalal lahendada, nii et hotelli kinnistu enampakkumisele ei läheks. Enampakkumise alghind on tema kinnitusel naeruväärselt väike.

Kohtutäitur pani reedel avaldatud kuulutusega sundenampakkumisele Tallinna vanalinnas Pikal tänaval asuva hotelli Kolm Õde kinnistu.

OÜ Kolm Õde juhatuse liige Wientjes ütles teisipäeval BNSile, et tegeleb asjaga ja arutab seda advokaatidega. «Lahendan probleemi järgmisel nädalal ära ja asi ei jõua kunagi enampakkumiseni,» ütles Wientjes.

«See on naeruväärne. Ainuüksi maja väärtus on 1,5 miljonit eurot,» kommenteeris Wientjes enampakkumise 393 000-eurost alghinda.

Petramark OÜ juht ja omanik Veiko Kulla ütles teisipäeval BNSile, et tema ettevõttel on Kolme Õe vastu nõue, kuid ei soovinud öelda, kuidas nõue tekkinud on.

Hotelli kinnistu suurus on 705 ruutmeetrit ja alghind väljakuulutatud enampakkumisel 393 000 eurot. Hinna sisse ei kuulu hotelli teisaldatav mööbel. Kinnistule on seatud ligi kahe miljoni eurone hüpteek Tallinna Äripanga kasuks, ligi 384 000-eurone hüpoteek Petramark OÜ kasuks ja ligi 217 000 euro suurused hüpoteegid riigi kasuks.

Täitur märkis teates, et täidab Petramargi nõuet. Enapakkumine toimub kuulutuse järgi 8. mail.

OÜ Kolm Õde põhiomanik on Masle Onroerend B. V. ja juhataja Johannes Hendrikus Wientjes. Ülemöödunud aastal oli ettevõtte müügitulu ligikaudu miljon eurot ja kahjum 388 000 eurot. Ettevõte andis tööd 47 inimesele. OÜ Kolm Õde maksuvõlg oli aprilli alguses 86 315 eurot.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles