Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

MOBIILIRAKENDUSTE VÕRDLUS Milline pangaäpp on kõige funktsionaalsem?

Copy
Panga mobiilirakendus.
Panga mobiilirakendus. Foto: Madis Veltman

Tänapäeval pakuvad pangad äppe, mis teevad rahaasjade haldamise lihtsamaks kui kunagi varem. Postimees Tarbija uuris nelja panga mobiilirakendusi, et selgitada välja, milline neist pakub parimat kasutajakogemust ja kasulikke lisavõimalusi igapäevapanganduses.

Uurides lähemalt LHV mobiilirakendust on näha, et antud äpis on pangakaartide haldamine lihtne ja mugav. Kasutajad saavad rakendusest otse valida ja tellida endale pangakaardi, mis toimetatakse mugavalt postkasti. Samuti on võimalik kaardi aktiveerimine või blokeerimine hetkega, mis tagab suurema kontrolli kaardi kasutamise üle, võimalus on tellida ka ISIC-virtuaalkaarti. Rakendus võimaldab lisaks vaadata ka PIN-koodi, teha krediitkaardi tagasimakseid ning muuta pangakaardi limiite vastavalt vajadusele. Lisaks toetab LHV äpp digirahakottide kasutamist, võimaldades lisada pangakaardi telefoni ja maksta Apple Pay või Google Pay kaudu.

Lisaks pakub LHV äpp kõiki vajalikku igapäevaste pangatoimingute tegemiseks. Kasutajad saavad kiiresti vaadata kontojääki ja väljavõtteid ning kinnitada ootel makseid. Rakendus võimaldab tellida teavitusi laekuva raha, makse ebaõnnestumise ja limiidi täitumise kohta, sealhulgas saab maksekorraldusi lihtsalt salvestada või saata pangakinnitusega e-posti teel. Üks oluline lisa on ka see, et klienditoega on võimalik ühendust võtta otse äpist, samuti saab leida lähima sularahaautomaadi. Lisaks saab turvalisuse huvides privaatsust suurendada, muutes konto vaates summad uduseks.

Tagasi üles