Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Pärnumaal avati Baltimaade suurim päikesepark

Copy
Mirova on olnud energiapöörde taristu sektoris aktiivne 20 aastat ning on finantseerinud 48 riigis üle 1000 projekti enam kui 7,3 GW suuruse kogu-tootmispotentsiaaliga. Mirova ja tema tütarettevõtete hallata on 31,1 miljardi euro väärtuses varasid, millest 3,8 miljardit moodustavad investeeringud energiapöörde infrastruktuuri investeeringutesse.
Mirova on olnud energiapöörde taristu sektoris aktiivne 20 aastat ning on finantseerinud 48 riigis üle 1000 projekti enam kui 7,3 GW suuruse kogu-tootmispotentsiaaliga. Mirova ja tema tütarettevõtete hallata on 31,1 miljardi euro väärtuses varasid, millest 3,8 miljardit moodustavad investeeringud energiapöörde infrastruktuuri investeeringutesse. Foto: Dalton PR

Täna avati Lääneranna vallas Kirikmäel Baltimaade suurim päikesepark, mille tootmisvõimsus ulatub 77,53 megavatini ja mis suudab katta hinnanguliselt 35 000 majapidamise aastase energiavajaduse.

Täna avati Lääneranna vallas Kirikmäel Baltimaade suurim päikesepark, mille tootmisvõimsus ulatub 77,53 megavatini. 110 hektaril laiuv päikesepark rajati Eesti energiaettevõtte Evecon ja rahvusvahelise investeerimisfondi Mirova koostöös. Värskeltavatud päikesepark ületab mahult rohkem kui kahekordselt Eesti seni suurimat päikeseparki ning märgib olulist arenguhüpet taastuvenergia sektoris.

Oluline samm kogu Baltikumile

Tagasi üles