Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Kelle kätte läheb tänavune aasta ettevõtte auhind? Nominendid on valitud!

Copy
Ettevõtluse auhindade jagamine 2022 MUBAs.
Ettevõtluse auhindade jagamine 2022 MUBAs. Foto: Konstantin Sednev

Ettevõtluse auhinna konkursi auhinnakategooriate esikolmikud on selgunud, ning 21 ettevõttel on võimalus saada oma kategooria parimaks ja võita aasta ettevõtte tiitel. Auhinnad antakse üle 2. novembril toimuval galal, mida kantakse üle ETVs.

Eesti pikima ajalooga ettevõtluskonkursi žürii valis välja kolm parimat ettevõtet seitsmes kategoorias. Nende kategooriate võitjate ja Kaubandus-​Tööstuskoja konkurentsivõime edetabeli kolme võitja hulgast valitakse ühiselt välja ka aasta ettevõte.

  • Aasta tööstuse digitaliseerija: Tunnustatakse ettevõtteid, kes on läbi digitaliseerimise saavutanud protsessiinnovatsiooni ja konkurentsieelise.
    ​​Nominendid: Harju Elekter AS, Mistra-Auteks AS, Plaat Detail OÜ.
     
  • Aasta innovaator: Tõstab esile ettevõtteid, kes on ellu viinud või turule toonud olulise uuenduse, mis pakub väärtust klientidele või ühiskonnale.
    Nominendid: DefSecIntel Solutions OÜ, LDI Innovation OÜ, R8 Technologies OÜ.
     
  • Aasta eksportöör: Tunnustab Eesti ettevõtteid, kes nutikate ja lisandväärtust loovate toodete või teenustega on edukalt eksporti kasvatanud.
    Nominendid: Bikeep OÜ, DefSecIntel Solutions OÜ, Nortal AS.
     
  • Aasta välisinvestor: Hindab Eestis edukalt tegutsevaid välisinvestoreid.
    Nominendid: Inission Tallinn OÜ, FLIR Systems Estonia OÜ, HANZA Mechanics Tartu AS.
     
  • Aasta turismiedendaja: Tunnustab ettevõtteid, kes panustavad Eesti turismimajandusse ja aitavad kaasa riigi tuntusele kui atraktiivsele turismisihtkohale.
    Nominendid: Lahepere Villa, OKO Restoranid OÜ, SA Teaduskeskus AHHAA.
     
  • Aasta kestlikkuse edendaja: Toob esile ettevõtted, kes edendavad jätkusuutlikku arengut ning on selles valdkonnas eeskujuks.
    Nominendid: Bauroc AS, Estiko-Plastar AS, Orkla Eesti AS.
     
  • Aasta pereettevõte: Tunnustab perekeskselt juhitud ettevõtteid, kes on jätkusuutlikult panustanud Eesti majandusse, ühiskonda ning ettevõtlikkuse edendamisse noorte seas.
    Nominendid: Bauroc AS, Estiko Grupp, Liikluslab Baltic OÜ.
Tagasi üles