Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Galerii Esimene uue kontseptsiooniga R-kiosk avas uksed Kristiine keskuses

Copy

Alates sellest nädalast saavad Kristiine keskuse külastajad ostelda esimeses uuenenud R-kioskis. Uue kontseptsiooni ja välimusega R-kioskites on peamine fookus suunatud toidule. Nüüd on Kristiine keskuses kaks R-Kioskit.

«Uus kontseptsioon loob klientidele meeldiva ja selgema ostukeskkonna, kust vajalik saab kiiresti kaasa haaratud. Oleme suunanud fookuse toidule, pakkudes tervislikumaid alternatiive. Hea näide on meie värsked salateid, mille retseptid on kooskõlas Planetary Health Dietiga,» kommenteerib Reitan Convenience Estonia tegevjuht Tiia Ilves. 

Uus R-kiosk asub keskuse väliparkla poolses küljes, olles soodsas asukohas nii Lilleküla raudteejaama reisijatele, Uue Maailma asumist saabuvatele kergliiklejatele kui ka paljudele autoga tulevatele klientidele. «Teise R-Kioski avamine Kristiine keskuses peegeldab hästi meie külastajate muutunud vajadusi ja ostuharjumusi. Kioskid paiknevad strateegiliselt erinevate sissepääsude lähedal, pakkudes mugavat ja kiiret ligipääsu kõigile keskuse külastajatele,» kommenteeris Kristiine keskuse turundus- ja kommunikatsioonijuht Helina Leif.

Tagasi üles