Päevatoimetaja:
Sander Silm

HINNAVÕRDLUS Milline spordiklubi pakub parimat hinda

Copy
Treenimine võib kaasa tuua lihasvalu.
Treenimine võib kaasa tuua lihasvalu. Foto: Shutterstock

Spordiklubide hinnad erinevad märkimisväärselt, pakkudes valikuvõimalusi nii eelarveteadlikele kui ka luksust hindavatele treenijatele. Postimees võrdles üheksa erineva spordiklubi hindasid ja selgitas välja, millise klubiliige on olla soodsaim.

Kõige kallim täispakett kuulub 24-7 Fitnessile, kus kuutasu on lausa 219,99 eurot, kuid siin tuleb märkida, et tegemist on ühekordsemaksega. Gym! pakub samuti kallimat täispaketti, mille hind on 199 eurot, ja seda võib pidada sobivaks neile, kes eelistavad väiksemat ja privaatsemat treeningkeskkonda. Hinnaskaala teises otsas on Lemon Gym, kus täispaketi hind on vaid 22,74 eurot, tehes sellest kõige soodsama valiku.

Keskmises hinnaklassis asuvad populaarsed spordiklubid nagu MyFitness, kus täispaketi hind on 59 eurot, pakkudes laia valikut rühmatreeninguid ja mugavat juurdepääsu üle linna paiknevatesse klubidesse. Sparta on hinnatud oma 49-eurose täispaketiga, mis sobib tõsisematele sportlastele, kes hindavad jõutreeningut ja sihipärast keskkonda. Audentese spordiklubi täispaketi hind on 55 eurot, pakkudes tasakaalu hinna ja teenuste vahel. Golden Clubis on kaks varianti: ühe klubi kuutasu on 79 eurot, kolme klubi kasutamise eest tuleb maksta 87 eurot. Arigatos ja Meriton Spordis on hinnad samuti keskmises vahemikus – vastavalt 75 ja 85 eurot kuus.

Tagasi üles