Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Petco aktsia mõistatus: kas Roaring Kitty käsi on jälle mängus? (1)

Copy
Fotolavastuses on kujutatud Chewy veebilehte ekraanil 1. juulil 2024 Miamis Floridas, kui aruannete kohaselt ostis Roaring Kitty, kelle õiguslik nimi on Keith Gill, veidi üle 9 miljoni aktsia veebipõhises lemmikloomatarvete ettevõttes. Nüüd arvatakse ta olevat seotud järgmise lemmikloomaettevõtte aktsiahinna kiire tõusuga.
Fotolavastuses on kujutatud Chewy veebilehte ekraanil 1. juulil 2024 Miamis Floridas, kui aruannete kohaselt ostis Roaring Kitty, kelle õiguslik nimi on Keith Gill, veidi üle 9 miljoni aktsia veebipõhises lemmikloomatarvete ettevõttes. Nüüd arvatakse ta olevat seotud järgmise lemmikloomaettevõtte aktsiahinna kiire tõusuga. Foto: Getty Images via AFP / Scanpix

Viimastel päevadel on Petco Health & Wellnessi (kaubeldav sümboliga WOOF) aktsia teinud muljetavaldava hüppe, kasvades kolmapäevaks 33 protsenti ja neljapäeval veel üle 11 protsendi. 

Selline järsk tõus on pannud investoreid pead kratsima, eriti arvestades, et ettevõte teatas nõrgast teise kvartali tulemusest, käibe langusest ja kahjumist ning ennustas kolmandaks kvartaliks veelgi suuremat kahjumit.

«Miks aktsia rallib? Lühidalt – investoritele meeldis, mida nad kuulsid kvartalitulemuste kohta,» teatas The Motley Fool.

Tagasi üles