Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Vaata, kes pälvis 2024. aasta kaugtöö tegija märgise

Copy
2024. aastal anti esmakordselt välja Parimat kaugtööd edendava personalijuhi tunnustus. Tunnustuse saaja oli Kärt Kinnas, Siseministeeriumi IT- ja arenduskeskuse peadirektori asetäitja.
2024. aastal anti esmakordselt välja Parimat kaugtööd edendava personalijuhi tunnustus. Tunnustuse saaja oli Kärt Kinnas, Siseministeeriumi IT- ja arenduskeskuse peadirektori asetäitja. Foto: Erakogu.

Kolmapäeval tunnustati konkursi «Kaugtöö Tegija 2024» raames kaugtööd praktiseerivaid organisatsioone. Esmakordselt anti välja ka Parimat kaugtööd edendava personalijuhi tunnustus.

Märgist andsid juba kaheksandat aastat välja Targa Töö Ühing ning Personalijuhtimise Ühing PARE. Sel aastal sai kaugtöö märgise esimest korda 28 avaliku ning erasektori organisatsiooni. Märgise kolmeaastast kehtivust pikendas aga 40 organisatsiooni. Koos tänavuste märgiste saajatega kuulub märgis juba 266-le organisatsioonile.

«Kaugtöö on Eestis kiiresti kasvanud ja see trend jätkub. Eurostati andmete kohaselt on kaugtöö osakaal Euroopa Liidus pandeemiaeelse ajaga võrreldes enam kui kahekordistunud, samas kui Eestis on paindlik töökorraldus ja tehnoloogilised lahendused veelgi suuremat kasvu soosinud. On tähelepanuväärne, et parim kaugtöö edendaja on Rinel Pius, SOL Balticsi tegevjuht, kes on rakendanud kaugtööd edukalt puhastus- ja haldusteenuste sektoris, tõstes töötajate rahulolu ja teenuse kvaliteeti,» ütleb tunnustavalt Ave Laas, Targa Töö Ühingu tegevjuht.

Tagasi üles