Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Jensen Huang kinnitab: Nvidia tehnoloogia viib pilveteenuste tulu viiekordseks

Copy
Fotol esitleb Nvidia tegevjuht Jensen Huang tooteid GTC tehisintellekti konverentsil, mis toimus SAP Centeris San Joses Californias, 18. märtsil 2024.
Fotol esitleb Nvidia tegevjuht Jensen Huang tooteid GTC tehisintellekti konverentsil, mis toimus SAP Centeris San Joses Californias, 18. märtsil 2024. Foto: AFP/SCANPIX

Nvidia tegevjuht Jensen Huang rõhutas tänases Goldman Sachs Group Inc. korraldatud tehnoloogiakonverentsil peetud ettekandes, et ettevõtte investeeringud tehisintellekti on äärmiselt tasuvad. Kuid ta puudutas ka probleeme ja väljakutseid, mis on seotud Blackwell kiipide nõudluse ja tarneviivitustega.

Nvidia tegevjuht Jensen Huang vastas kolmapäevasel Goldman Sachs Group Inc. korraldatud tehnoloogiakonverentsil investoreid vaevanud küsimusele, kuidas tehisintellekti (AI) arendused suudavad genereerida piisavalt tulu, et õigustada Nvidia märkimisväärseid investeeringuid graafikaprotsessoritesse. Huang rõhutas, et ettevõttel on tulemustele kõrged nõudmised, märkides laval: «Kõik loodavad meie peale.»

Investorite huvi Nvidia vastu on tõusnud pärast tegevjuht Jensen Huangi väidet, et iga firma pilveteenustele kulutatud dollar genereerib viis dollarit tulu.

Tagasi üles