Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Valimiskampaania miljardäride toel: Kes on Trumpi ja Harrise rahalised toetajad?

Copy
See pildikombinatsioon, mis loodi 6. septembril 2024, näitab endist USA presidenti ja Vabariikliku Partei presidendikandidaati Donald Trumpi Harrisburgis Pennsylvanias 4. septembril 2024 ja USA asepresidenti ning Demokraatliku Partei presidendikandidaati Kamala Harrist Marylandis 4. septembril 2024.
See pildikombinatsioon, mis loodi 6. septembril 2024, näitab endist USA presidenti ja Vabariikliku Partei presidendikandidaati Donald Trumpi Harrisburgis Pennsylvanias 4. septembril 2024 ja USA asepresidenti ning Demokraatliku Partei presidendikandidaati Kamala Harrist Marylandis 4. septembril 2024. Foto: AFP / Scanpix

Ameerika Ühendriikide presidendivalimised lähenevad ja kandidaadid, endine president Donald Trump ja asepresident Kamala Harris, võistlevad valijate tähelepanu nimel. Miljardäridest toetajaid jätkub mõlemale.

Kampaaniate rahastamine on võtmetähtsusega ning just miljardäridest annetajate toetus võib sageli määrata kandidaadi edu. Bloomberg koostas ülevaate miljardäridest, kes on avalikult oma toetuse välja öelnud kas Trumpi või Harrise kasuks.

Miljardärid, kes toetavad Donald Trumpi  

Tagasi üles