Päevatoimetaja:
Liina Laks

Pankrotistunud kodutehnikamüüja vara läks müüki

Copy
Kodumasinad ei lähe müügiks. 19. juunil esitas varem mitu kauplust kinni pannud koduelektroonika müüja Expert Eesti OÜ Harju maakohtule pankrotiavalduse.
Kodumasinad ei lähe müügiks. 19. juunil esitas varem mitu kauplust kinni pannud koduelektroonika müüja Expert Eesti OÜ Harju maakohtule pankrotiavalduse. Foto: Andres Raudjalg

Augustis pankrotistunud kodutehnikamüüja Expert Järve keskuses asunud kaupluse sisustus on pandud oksjonile alghinnaga 25 000 eurot, selgub kohtutäiturite ja pankroti haldurite oksjoniportaalist.

Ametlike teadaannete kohaselt müüakse vara tervikuna, kus pankrotihaldur ei anna vara asjus mingeid kinnitusi ega tagatisi ning ei vastuta võimalike puuduste eest.

Müüki pandud vara hulka kuulub Tallinnas Järve Keskuses asunud Expert Eesti AS kaupluse kogu sisustus. See hõlmab müügisaali mööblit, vitriinkappe, riiuleid, ekspositsioonilaudu ja -aluseid, stende, integreeritava tehnika riiuleid, kassa arvuteid, käsikahvelkäru, kõlareid, poeekraani, valgustust (ca 80 siini ja kohtvalgustit), kaameraid ja muud mööblit.

Tagasi üles