Päevatoimetaja:
Liina Laks

Piret Loone määrati USA varahaldusettevõtte Altruist peajuristiks

Copy
Los Angelese all-linn, mis on Los Angelese ärikeskuse süda. Seal paiknevad suured pangad, finantsasutused, advokaadibürood ja kõrghooned. Financial District on oluline äripiirkond, kus asuvad ka paljude suurte ettevõtete peakorterid ja suured kontorid.
Los Angelese all-linn, mis on Los Angelese ärikeskuse süda. Seal paiknevad suured pangad, finantsasutused, advokaadibürood ja kõrghooned. Financial District on oluline äripiirkond, kus asuvad ka paljude suurte ettevõtete peakorterid ja suured kontorid. Foto: Reuters/ScanPix

Altruist, kaasaegne varahaldur, mis on loodud spetsiaalselt sõltumatute finantsnõustajate (RIA) jaoks, teatas, et määras oma uueks peajuristiks eesti päritolu advokaadi Piret Loone.

Loone hakkab juhtima ettevõtte juriidilist ja vastavuskontrolli osakonda, tuues Altruisti kaasa oma ulatuslikud teadmised finantsteenuste, regulatiivse õiguse ja finantstehnoloogia valdkonnas.

«Pireti sügavad teadmised finantsteenustest ning tema juhtimiskogemus juriidilistes ja vastavusküsimustes on hindamatud, eriti nüüd, kui Altruist kasvab ja uuendab oma tegevust,» ütles Altruisti tegevjuht Jason Wenk.

Tagasi üles