Päevatoimetaja:
Liina Laks

Lidl hakkab esmaspäeviti eakatele soodustust pakkuma (1)

Copy
Lidl Tartu pood.
Lidl Tartu pood. Foto: Kristjan Teedema / Scanpix

Alates järgmisest esmaspäevast, 9. septembrist, hakkab Lidl Eesti pakkuma üle 60-aastastele klientidele 10-protsendilist soodustust valitud Lidli toodetele.

Soodustused kehtivad valitud toodetele, mille hulgas on näiteks kõik Lidli pagaritooted, Gelatelli jäätised, W5 kodutarbed, Cieni hügieenitooted, Saguaro maitseveed ja Sweet Corneri maiustused.

«Kaks ja pool aastat Eestis on meile selgelt näidanud, et üle 60-aastased moodustavad olulise osa meie klientuurist. Samas on nad hinnatundlik kliendisegment ja meil on nüüd hea meel anda neile veelgi põhjust meie poode külastada. Praegusel hinnatundlikul ajal loeb iga sent ja edaspidi saame eakatele pakkuda leevendust igapäevaostude tegemisel ning oma niigi häid hindu veelgi allapoole tuua,» seletas Lidl Eesti kommunikatsioonijuht Katrin Seppel.

Soodustuste saamiseks ei pea üle 60-aastane klient tegema midagi enamat kui näitama kassas isikut tõendavat dokumenti. Soodustustega toodete lihtsamaks leidmiseks on poodides märgistatud need tootekategooriad, millele eakate soodustus kehtib. Soodustusega saab ostelda ka Lidli iseteeninduskassades, mis järk-järgult jõuavad sügise jooksul kõikidesse Lidl Eesti poodidesse.

Selver pakub sarnast soodustust

Lidli konkurent Selver pakub alates selle aasta maist kolmapäeviti soodustust 63-aastastele ja vanematele klientidele. Eakad kliendid saavad Selveri partnerkaardiga ostukorvilt 10 protsenti soodustust. Soodustus ei laiene ajalehtedele-ajakirjadele, tubakatoodetele ega infoletis kolmanda osapoole nimel vahendatavatele teenustele.

Jaemüügifirma Lidl, mis on osa Schwarzi jaekontsernist, mille peakontor asub Neckarsulmis, on üks juhtivaid ettevõtteid toiduainete jaemüügisektoris Saksamaal ja Euroopas. Lidl on esindatud maailma 32 riigis ning haldab 12 350 kauplust ja enam kui 225 logistikakeskust 31 riigis.

Lidl Eesti asutati 2018. aastal ning 3. märtsil 2022 avas Lidl oma kaupluseketi Eestis. Lidlil on praegu Eestis 14 kauplust 7 linnas.

Tagasi üles