Päevatoimetaja:
Sander Silm

Eesti toidutootjaid saavad taas Pääsukesemärki küsida

Copy
Tunnustatud Eesti maitse pääsukese märk Ööbiku ürditalu toodetel.
Tunnustatud Eesti maitse pääsukese märk Ööbiku ürditalu toodetel. Foto: Arvo Meeks

Alates septembrist, Eesti toidu kuust kuni oktoobri ehk viinakuu 25. kuupäevani välja ootab Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda (EPKK) toidutootjaid taas oma toodetele Pääsukesemärki taotlema.

Päritolu ja kvaliteedimärk «Tunnustatud Eesti toit» ehk Pääsukesemärk antakse Eesti põhitoorainest valmistatud ja Eestis toodetud kvaliteetsetele toodetele.

«Toodetes kasutatud päris Eesti toorainest valmistatud päris Eesti toit on muutunud tarbija jaoks aina olulisemaks, mistõttu aitab Pääsukesemärk tootel teha ostuotsuseid kiiremini, toetades sellega ka Eesti oma toidutootjaid,» ütles Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse esimees Ants Noot.

Tagasi üles