Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Urmas Sõõrumaa ja Ott Tänaku arenduses peeti sarikapidu

Copy
Park Tondi Residentsid.
Park Tondi Residentsid. Foto: Raul Mee

28. augustil pidasid US Real Estate ja Bildgren Ehitus Park Tondi Residentside sarikapidu, tähistamaks Tondi tenniseväljakute ja ajalooliste kasarmuhoonete vahele rajatavate korterelamute kõrguse saavutamist.

US Invest nõukogu esimees Urmas Sõõrumaa tänas avakõnes kõiki projektiga seotud ettevõtteid ning lisas, et sarikapeo tähistamine annab projekti lõpetamiseks veelgi jõudu ja motivatsiooni juurde. «Me alustasime selle aasta märtsis ning veidi alla poole aastaga on eluhooned oma täiskõrguses – see on uskumatu kiirus. Nüüd oleme ehitusega juba nii kaugel, et kõik huvilised saavad kasvõi kohe tulla kortereid vaatama,» sõnas ta.

Sõõrumaa lisas, et US Real Estate võttis sihiks edasi arendada 15-minuti linna, rajades Kristiine piirkonda lisaks spordikeskusele, koolile ja büroohoonetele ka uued A-klassi kodud. «Varsti valmivate kodude üks suurimaid väärtusi seisnebki heas ligipääsetavuses ja ühistranspordist sõltumatusest - vaid mõne minutiga jõuab tööle, kooli, poodi ja vähemalt mitmekümnesse huviringi,» lausus Sõõrumaa.

Tagasi üles