Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Sajad riigiametnikud tegid kolmepäevase väljasõidu saartele (16)

Copy
Kuressaare linnus.
Kuressaare linnus. Foto: Saarte Hääl

Sel nädalal toimus sadadele riigitöötajatele mõeldud kolmepäevane väljasõit Saare maakonda, et leida nutikaid lahendusi. Palju see maksma läheb?

Piret Hartmani (SDE) juhitav regionaal- ja põllumajandusministeerium korraldas sel nädalal 26.–28. augustil kolmepäevase väljasõidu Saare maakonda, et leida nutikaid ja tulemuslikke lahendusi piirkonna väljakutsetele – täpselt nii ongi pressiteates kirjas. Üritusele oodatakse kõiki riigiasutuste töötajaid.

Minister Hartman ütleb, et ametnike välitööd on kujunenud traditsiooniks ning sel aastal jõutakse Saare maakonda. «Välitööde eesmärk on tihedam koostöö kohalike eestvedajate, ministeeriumite ja ametkondade vahel, et leida lahendusi piirkonna väljakutsetele. Ühine infovahetus aitab poliitika kujundamisel ja otsuste langetamisel arvestada kohapealse olukorra ja küsimustega ning viia kohalikud omavalitsused paremini kurssi ministeeriumite tegevusega. Hea viis selleks on tulla kohapeale ning tutvuda kohalike ettevõtjate ja kogukonnaga nii-öelda põllul,» ütles Hartman.

Tagasi üles