Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Toidupoodide mobiilirakendused: milline äpp on kõige kasulikum?

Copy
Rimi mobiilirakendus.
Rimi mobiilirakendus. Foto: Erakogu

Mobiiltelefon on muutunud meie igapäevaelu lahutamatuks osaks ja ka toidupoes käimine on digitaalseks muutunud. Postimees uuris viie toidupoe mobiilirakendusi, et teha selgeks, milline rakendus on kliendile kasulikum.

Üks oluline funktsioon poodide mobiilirakendustes on ostunimekirja koostamine. Võrreldavatest poodidest pakuvad seda võimalust oma rakendustes Selver, Rimi ja Lidl. Need rakendused võimaldavad kasutajal hõlpsasti luua ja hallata ostunimekirju, mis võib aidata vältida mittevajalike toodete ostmist ja säästa aega ning raha. Samuti on võimalik ostunimekirja jagada teiste inimestega, olenemata sellest, kas nad kasutavad äppi või mitte. Oma rakendustes ostunimekirjade koostamise võimalust ei paku Maxima ega Coop, mis võib piirata kasutajate ostude planeerimise võimalusi.

Viiest rakendustest kolm pakuvad ka kupongide kasutamise võimalust. Maxima, Rimi ja Lidli rakendustes saavad kliendid kasutada kupongide soodustusi, aidates seeläbi teatud toodete pealt raha säästa. Selver ja Coop seevastu oma kupongide kasutamise võimalust ei paku.

Tagasi üles