Päevatoimetaja:
Angelina Täker

GALERII Vaata, milline hoone pälvis Eesti kauneima kortermaja tiitli (1)

Copy

Pärnus asuv kortermaja Metsa 15a pälvis tänavuse Eesti kauni kodu tiitli. Mullu pärjati maja korteriühistute konkursil kauneima koduümbruse tiitliga.

Eesti kauni kodu laureaate tunnustas president Alar Karis.

Auhinna üle andnud Eesti Korteriühistute Liidu (EKÜL) juhatuse liige Urmas Mardi kiidab korteriühistu liikmete koostööd. «Ühistu eesmärgiks on muuta kortermaja ümbrus keskkonna- ja loodussõbralikumaks ümbritsevasse linnaruumi sobituval moel ning panna inimesed end tundma koduselt ka väljaspool korterit. Mänguväljak ja puhkeala, rattamajad, suvised lilleamplid ja talvised läbimõeldud jõulukaunistused loovad hubase koduümbruse, mis on rõõmuks nii elanikele kui külalistele,» tunnustas Mardi.

Mardi sõnul aitab just koduümbruse ühine korrastamine luua ühtsust naabrite vahel ka suures kortermajas ja lisab kinnisvarale väärtust.

Kohe finišeerib veel üks konkurss

Korteriühistute liit ootab ühistuid osalema tänavu juba 20. korda toimuval korteriühistute konkursil. Kandideerimistaotlus ja fotod tuleks saata aadressile ekyl@ekyl.ee hiljemalt 1. septembriks.

Konkursil on kolm kategooriat: Edukaima renoveerimisprojekti tiitlile saavad kandideerida korteriühistud, kes on ellu viinud kortermaja osalise või tervikrenoveerimise.

Ilusa koduümbruse kategoorias oodatakse kandideerima korteriühistuid, kes on muutnud kauniks kodumaja ümbruse.

Parima korterijuhi tiitlile oodatakse kandideerima ühistujuhte, kelle eestvedamisel tegutseb toimiv ühistu ja kellel on ühistu liikmete tunnustus.

Lisainfo konkursi kohta.

Tagasi üles