Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Algatati Planet42 saneerimisprotsess

Copy
Vastavalt saneerimismäärusele toimub saneerimiskava vastuvõtmine hiljemalt 18.10.2024 ja kava esitatakse kohtule kinnitamiseks hiljemalt 18.10.2024
Vastavalt saneerimismäärusele toimub saneerimiskava vastuvõtmine hiljemalt 18.10.2024 ja kava esitatakse kohtule kinnitamiseks hiljemalt 18.10.2024 Foto: Dall E / Chat GPT4

Harju Maakohus algatas 19. augustil Inclusion OÜ saneerimismenetluse, mille eesmärk on kaitsta ettevõtte võlausaldajate huve ja tagada, et võimalikult suur osa nende nõuetest saab rahuldatud, samal ajal võimaldades Inclusion OÜ tegevuse jätkumist.

Juhtkond, eesotsas Planet42 tegevjuhi Eerik Ojaga on otsustanud protsessi käigus hoida läbipaistvat joont, rõhutades, kui oluline on nendel keerulistel aegadel regulaarne ja avatud suhtlus investoritega.

«Meie eesmärk on hoida kogu saneerimisprotsess nii investorite kui ka muude võlausaldajate jaoks võimalikult läbipaistvana,» kinnitab Oja oma viimases pöördumises, mis saadeti investoritele, et jagada uut infot saneerimisprotsessi käigust.

Tagasi üles