Päevatoimetaja:
Angelina Täker

MIS SANKTSIOONID? Venemaa turistid on Euroopas tagasi (5)

Copy
Kui varem pidid venelased lendama Euroopasse jõudmiseks kõigepealt Istanbuli, Dubaisse ja Belgradi, nüüd on ühendused saadaval SRÜ riikides ja Gruusias. Näiteks Wizz Air lendab Kutaisist Budapesti, Rooma, Ateenasse, Milanosse, Thessalonikisse ja Larnakasse.
Kui varem pidid venelased lendama Euroopasse jõudmiseks kõigepealt Istanbuli, Dubaisse ja Belgradi, nüüd on ühendused saadaval SRÜ riikides ja Gruusias. Näiteks Wizz Air lendab Kutaisist Budapesti, Rooma, Ateenasse, Milanosse, Thessalonikisse ja Larnakasse. Foto: REUTERS / Marika Kochiashvili / Scanpix

Kuigi Venemaalt otse Euroopasse lennata enam ei saa, on Venemaa turistid seal tagasi ja seda vaatamata üsna kopsakatele reisihindadele.

Kuigi retoorikas põlastavad venelased Euroopat, pole nende soov sinna reisida kuhugi kadunud. Venemaa majandusväljaanne Kommersant avaldas statistika, mille järgi on huvi Küprosele reisimise vastu aastaga kasvanud 22,5, Itaalia vastu 63 ja Kreeka vastu 58 protsenti.

Venemaa Turismitööstuse Liidu asepresident Dmitri Gorin märkis, et kasvavat huvi Euroopa vastu kinnitab rahvusvahelise reisijateveo 23,2-protsendiline kasv jaanuaris-juunis võrreldes eelmise aasta sama perioodiga. Itaalia viisataotluste arv kasvas samal perioodil 36 protsenti, lisas ta.

Tagasi üles