Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Coop Panga juuli kasum vähenes

Copy
Coop Panga finantsjuht Paavo Truu paneb inimestele südamele, et hoiustada ja säästa tasuks järjepidevalt kõigil, et olla valmis ootamatusteks.
Coop Panga finantsjuht Paavo Truu paneb inimestele südamele, et hoiustada ja säästa tasuks järjepidevalt kõigil, et olla valmis ootamatusteks. Foto: Taavi Sepp

Kui mullu juulis ulatus Coop Panga puhaskasum 3,4 miljoni euroni, siis tänavu teeniti juulis vaid 3,1 miljoni euro suurune puhaskasum.

Panga klientide hoiuste maht kasvas juulis 64 miljoni euro võrra, ulatudes kuu lõpu seisuga 1,80 miljardi euroni. Äriklientide hoiused kasvasid 33 miljoni euro võrra ja eraklientide hoiused püsisid stabiilsed. Rahvusvahelistelt platvormidelt kaasatud hoiuste maht kasvas 31 miljoni euro võrra. Aastaga on panga hoiuste maht kasvanud 1%.

Panga laenuportfell kasvas juulis 16 miljoni euro võrra, ulatudes kuu lõpu seisuga 1,64 miljardi euroni. Kodulaenud kasvasid 12 miljonit, liising kasvas 2 miljonit, ärilaenud kasvasid 1 miljon ja tarbimisfinantseerimine kasvas 1 miljon eurot. Aastaga on panga laenuportfell kasvanud 10%.

Tagasi üles