Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Ethereumi turupositsioon võib olla ohus: krüptoraha kukkus nädalaga 61%

Copy
Ethereum on vajalik detsentraliseeritud rakenduste (dApps) loomiseks ja nutikate lepingute (smart contracts) käitamiseks, pakkudes platvormi, kus arendajad saavad ehitada mitmesuguseid turvalisi ja detsentraliseeritud lahendusi finantsteenustest kuni identiteedihalduseni.
Ethereum on vajalik detsentraliseeritud rakenduste (dApps) loomiseks ja nutikate lepingute (smart contracts) käitamiseks, pakkudes platvormi, kus arendajad saavad ehitada mitmesuguseid turvalisi ja detsentraliseeritud lahendusi finantsteenustest kuni identiteedihalduseni. Foto: Reuters / Scanpix

Ethereum kaotas 5. augustiks nädalaga üle poole oma väärtusest ja kaotatu tagasivõtmist on takistanud mitmed asjaolud. Neljapäeval tõusis krüptovääring küll 10%, kuid mured ei ole sellega veel lõppenud.

Ethereum (ETH), üks krüptomaailma hiiglastest, seisab silmitsi mitmete väljakutsetega, mis on põhjustanud krüptovaluuta järsu languse. Augusti alguseks oli etheri hind kukkunud kõigest seitsme päevaga 61%, jõudes aasta madalaimale tasemele, 2,127 dollarile. Osa kaotusest on juba tagasi võetud, kuid sellegipoolest esineb ETH kümne suurima krüptovaluuta seas kõige kesisemate tulemustega.

Duo Nine, austatud tegelane krüptovaluuta analüüsi valdkonnas, on avaldanud muret Ethereumi praeguse trajektoori üle, viidates, et platvorm võib olla «aeglaselt suremas». Duo Nine'i sõnul tõstatab Ethereumi kehv toimetulek, eriti võrreldes Bitcoiniga ja Solanaga, kriitilisi küsimusi selle tuleviku elujõulisuse kohta, kirjutab Amb Crypto.

Tagasi üles