Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Uber ületas ootuseid: aktsia on raketina tõusuteel (1)

Copy
Juulis teatasid Hiina elektrisõidukite tootja BYD ja Uber koostööst, et Uberi juhtidele  Euroopasse ja Ladina-Ameerikasse tuuakse umbes 100 000 elektrisõidukit
Juulis teatasid Hiina elektrisõidukite tootja BYD ja Uber koostööst, et Uberi juhtidele Euroopasse ja Ladina-Ameerikasse tuuakse umbes 100 000 elektrisõidukit Foto: Reuters / Scanpix

Uber teatas teisipäeval teise kvartali tulemused, mis ületasid Wall Streeti ootusi, põhjustades ettevõtte aktsiate tõusu 5% enne turu avamist. Stabiilne nõudlus sõidujagamise ja toidu kohaletoimetamise teenuste järele aitas oluliselt kaasa tulemuste paranemisele. 

Uberi tegevjuht Dara Khosrowshahi sõnul oli nõudlus tarbimisteenuste järele teises kvartalis silmapaistev. «Kasv oli ühtlane kõikides kasutusvaldkondades ja geograafiliselt olid edukaimad eelkõige Ladina-Ameerika, Aasia ja Vaikse ookeani piirkonnad, eriti Brasiilia, Austraalia ja India,» ütles Khosrowshahi.

Lennujaamasõitude paranemine ja sellised algatused nagu Uber Shuttle, soodushinnaga tellimused õpilastele ja ette planeeritud jagatud sõidud aitasid samuti broneeringuid suurendada, lisas tegevjuht.

Tagasi üles