Päevatoimetaja:
Angelina Täker

BaltCapi tegevjuhi ametisse asub Ege Metsandi

Copy
Ege Metsandi
Ege Metsandi Foto: Baltcap

Erakapitali fondivalitseja BaltCap nimetas alates 5. augustist ettevõtte tegevjuhiks ja juhatuse liikmeks finantsvaldkonnas laialdase juhtimiskogemusega Ege Metsandi. Tegevjuhi positsiooni loomine BaltCapis on jätk aasta alguses paika pandud struktuursetele ja organisatsioonilistele muudatustele ning aitab luua eeldused uueks kasvuperioodiks.

Metsandil on üle 20-aastane finantssektoris töötamise kogemus fondijuhtimise, investeeringute haldamise, kapitaliturgudel kauplemise ning krediidiinfo ja äriteabe teenuste ettevõtetes. Ta on olnud juhtivatel positsioonidel mitmes Põhja- ja Baltimaade finantsasutuses, nagu Swedbank ja Swedbank Investeerimisfondid, Nordea Bank ning Trigon Capital. Metsandil on laiapõhjaline kogemus ettevõtete kasvu toetamisel nii äriarenduse, protsesside parendamise kui ka organisatsiooniliste muudatuste elluviimise kaudu.

Uues rollis vastutab Metsandi BaltCapi üldjuhtimise eest nii tegevjuhi kui ka juhatuse liikmena. Tema fookuseks on juhtimis- ja riskijuhtimissüsteemide edasine tugevdamine ning ettevõtteüleste muutuste elluviimine. BaltCapi senised juhtivpartnerid jätkavad BaltCapi fondide investeerimisstrateegiate juhtimisega.

Tagasi üles