Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Eleport laieneb Horvaatiasse ja Sloveeniasse, esimesed elektriautode laadijad avatakse sel aastal

Copy
Eleport plaanib saada suurimaks elektri­autode laadimisvõrguks Kesk- ja Ida-Euroopa piirkonnas eesmärgiga luua 2030. aastaks üle 100 000 elektriauto laadimisjaama.
Eleport plaanib saada suurimaks elektri­autode laadimisvõrguks Kesk- ja Ida-Euroopa piirkonnas eesmärgiga luua 2030. aastaks üle 100 000 elektriauto laadimisjaama. Foto: Eleport

Elektriautode avaliku laadimistaristu ettevõte Eleport teatas Austria ettevõtte TurboVolt GmbH omandamisest ning laienemisest Horvaatiasse ja Sloveeniasse. Järgnevatel aastatel investeerib Eleport laadimisvõrgustiku laiendamisse Kesk- ja Ida-Euroopas 100 miljonit eurot.

Eleport alustas tegevust Eestist 2016. aastal ning pakub tänaseks elektriautode avalikku laadimisteenust lisaks kodumaale ka Lätis, Leedus ja Poolas. Ettevõtte koduturuks on terve Kesk- ja Ida-Euroopa. Eleport on Baltikumi suurim elektrisõidukite avaliku laadimisteenuse pakkuja ning hoiab Poola turul neljandat kohta.

Koos laienemisega Horvaatiasse ja Sloveeniasse tegutseb Eleport käesoleva aasta lõpuks kokku kuues riigis. Ettevõtte eesmärk on pakkuda kiiret, usaldusväärset ja mugavat laadimiskogemust konkurentsivõimeliste hindadega.

Tagasi üles