Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Jyväskylä ralli tõstis hüppeliselt nõudlust Soome seksitöötajate teenuste järele

Copy
Jyväskylä ralli on kokku toonud tuhandeid pealtvaatajaid, kellest üksjagu on andnud tööd ka sealsetele seksitöötajatele.
Jyväskylä ralli on kokku toonud tuhandeid pealtvaatajaid, kellest üksjagu on andnud tööd ka sealsetele seksitöötajatele. Foto: JUSSI NUKARI/AFP/Scanpix

Pole saladus, et suurvõistlused on ühtlasi piirkonnale ka korralik majanduslik impulss, kuna nii korraldajad kui külastajad jätavad endast maha arvestatava hulga raha. Erand pole ka Jyväskylä, kuhu on liikunud ka Soome seksitöötajad, sest nõudlus nende teenuste järele on ralli ajal kasvanud hüppeliselt.

Seksitöötaja Silja jagas oma töökogemusi suurürituste ajal Soome rahvusringhäälinguga YLE, öeldes, et nõudlus tema teenuste järele kasvab suurvõistluste ajal hüppeliselt.

Esimesed päringud hakkasid Silja sõnul saabuma talle juba mitu nädalat enne ralli algust, kui ta teatas veebis oma reisiplaanidest Jyväskylässe. Tavaliselt saab ta nädalavahetuste jooksul umbes kümme tellimust, kuid ralli ajal kasvas see arv vähemalt neljakümneni.

Tagasi üles