Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Trump lubas muuta Ameerika planeedi «krüptopealinnaks»

Copy
Vabariiklaste presidendikandidaat ja endine USA president pidas nädalavahetusel kõnet Nashville'is Tennessees toimunud Bitcoini konverentsil, demonstreerides oma uut bitcoini-pooldavat hoiakut.
Vabariiklaste presidendikandidaat ja endine USA president pidas nädalavahetusel kõnet Nashville'is Tennessees toimunud Bitcoini konverentsil, demonstreerides oma uut bitcoini-pooldavat hoiakut. Foto: Reuters / Scanpix

Donald Trump on muutnud oma varasemat kriitilist suhtumist bitcoin'i, selgus tema Nashville'is konverentsil Bitcoin 2024 peetud kõnest. Trump propageeris USA-d kui krüptovaluutade globaalset juhti ja nimetas riiki tuleviku (ja ka planeedi) «krüptopealinnaks».

Nashville'is peetud Bitcoini konverents tõi kokku tuhandeid digivaluuta huvilisi. Sündmus oli märkimisväärne kuulsate ja mõjukate osalejate poolest, kelle hulgas olid Tennessee senaatorid Marsha Blackburn ja Bill Hagerty, sõltumatu presidendikandidaat Robert F. Kennedy Jr., koomik Russell Brand, ARK Investi juht Cathie Wood, MicroStrategy looja Michael Saylor ja vennad Winklevossid.

Lubas regulatiivseid muudatusi

Tagasi üles